Vintern som kom tillbaks

När alla verkade tro att våren var på intåg så överraskade vädergudarna med lite mera snö. På nåt vis så tycker jag det bara är lite härligt med lite snö igen, blir så fint ute. Det har inte kommit några mängder utan bara lite lagomt mycket för att det ska bli fint. Att många klagar på denna snö som kommit förstår jag inte, eller jo det gör jag, vissa vill ha varmt och vår nu, men det är faktiskt bara mars ännu, och i min värld är mars fortfarande en vintermånad. Detta är en definitionsfråga, härnere är kanske mars en vårmånad, eller början till, vad vet jag? Hos mig är det fortfarande vinter och då ska det vara lite småkallt och snö, så det så! :)

Jag har aldrig riktigt förstått mig på det här med att klaga och gnälla hela tiden. Visst ibland får man gnälla och klaga, men att göra det till någon slags rutinmässig grej vet jag inte om det är någon bra idé. Om man tänker efter, så är det, egentligen, meningslöst att gnälla hele tiden, det blir inget bättre av det och saker löser inte sig själva! Eller jo, ibland kan det ordna upp sig av sig själv men då har man ändå aktivt gjort något under vägen som bidragit till att det ordnat upp sig. Det är bara hur jag tänker, sedan säger jag inte att det är så lätt alla gånger...

Vissa saker tar längre tid än andra, men allt går bara man vill. Jag försöker tänka så, men ibland blir det tvärstopp och jag står och stampar på samma ställe som för säkert många andra. Ingenting är omöjligt!

Vet inte vart jag ville komma med detta inlägg, men kanske något relevant i allt flum...;)

Snörvligt!

Jag kände det på mig! Att jag skulle åka på en förkylning efter Ismilen. Vet inte varför men jag bara hade en känsla i kroppen att bryter jag inga ben under loppet så lär jag väl bli förkyld efter loppet, och så blev det. Idag har jag nog slagit rekord i antalet nysningar och snytningar. Så nu ser jag ut som Rudlof med röda mulen, oerhört fint! Tror nästan att jag lyckats göra nåt med ett av mina revben som krånglar, nös och och knak sa det. Det gör ont vid djupa andetag och om jag nyser...få se vad det blir av det, men hey that's life!

I lördags sprang jag Ismilen, hade hört att den skulle vara tuff men tänkte att det kunde inte vara så farligt, men oj så fel jag hade. En stigning efter 2 km på 160 meter, spännande, och detta skulle jag då behöva göra 2 ggr eftersom banan löptes 2 varv. Men det var kul, utmanande, jobbigt och spännande! Icebug skorna hade bra fäste och jag halkade inte en endaste gång. Tiden var ingen höjdartid, men det var i terräng, vinter och första loppet för i år så får jag ändå vara nöjd.

Lopp som stundar härnäst är troligtvis inte förrän i maj, tänkte springa ett i april men satsar på att löpträna då istället..förhoppningsvis.

Ikväll fick jag inte heller åka på Functional toning, trist, blir alltid lite ledsen när jag inte får träna pga sjukdom (förkylning). Tänkte först att jag skulle testa ändå, men ändrade mig och satsar på att må bättre på torsdag istället.

Kvällar som denna så saknar jag mina älskade små yrväder till katter, de är så goa och vill gärna vara där man är, bli kliad under hakan och bara mysa. Synd att de bor 60 mil härifrån...

Till sist, lite nickelback..

I guess it wasn't really right
I guess it wasn't meant to be
It didn't matter what they said
'Cause we were good in bed
I guess I stuck around so I could watch us fight
for all the wrong reasons
No, it didn't matter what I tried
It's just a little hard to leave
When you're going down on me
I guess I stuck around so I could watch us fight
for all the wrong reasons

Well you know my friends
Well they know your enemies
I'd pretend
Not to hear what they said to me
'Cause I got off
Every time you got on to me
Was it wrong
To go along with insanity?

Was it wrong? Was it wrong?

Natt

...nu är det snart mitt i natten, klockan är snart tolv och jag kanske egentligen borde sova eftersom jag ska upp och springa Ismilen imorrn, men nä det har jag inte vett till. Det är svårt att gå och lägga sig i tid, det är konstigt hur det kan vara. Men men, det är bara en själv det straffar.
 
Ikväll har jag varit på releasen av Bodypump 85, bra musik och bra övningar. Alltid kul när det kommer något nytt, då det dröjer 3 månader mellan varje release. Så nu blir det åter lite Bodypump som får klämma sig in i träningsschemat framöver.
 
Löpningen måste också få bli lite mer dominerande i min träning från och med nu, nu kan jag varken skylla på för kallt eller för mycket snö..nu är det bara ut och kuta! Imorrn drar jag igång löparsäsongen med Ismilen. Det ska bli intressant hur formen är.
 
Tänka sig vad tyst och lugnt det kan vara den här tiden på dygnet likaså tidiga morgnar. Det är det som är värt att kliva upp före alla andra, att kunna njuta av tystnaden på nåt vis. Motsäger mig själv litegranna i detta, mne ibland kan även jag komma till ro i total tystnad och drömma mig bort, det sker inte sådär jätteofta men ibland så...Härligt!
 
 

RSS 2.0