I väntan på...

bilder från datarummet så kan jag bjuda er på hur renoveringen sett ut i resten av lägenheten genom åren, en länk till min gamla blogg:

http://lillcamme.blogspot.se/search/label/Renovering

Enjoy!:)

Dålig tajming

Förkylningen som slog ner som en bomb i min kropp förra veckan var inte bra. Jag blev hemma en hel vecka med hosta, ont i kroppen, feber och snorig. Jag måste nog säga att jag har nog aldrig varit så genomförkyld nångång...usch!! Och än är det inte helt okej, halsen känns fortfarande. På lördag är det Lidingöloppet som jag tänkt springa, jag hoppas verkligen inte att det blir värre, till vilket pris som helst ska jag stå där på startlinjen på lördag. Om jag inte gör det så kommer det kännas surt att inte kunna fullfölja Halvklassikern.
Det kommer inte bli nån supertid iaf. Det som känns mest jobbigt med det här är att jag nu kommit till den del av "utmaningen" som jag verkligen kan, där jag kan utmana mig själv och vet hur mkt jag orkar och så kan jag inte göra det på det sätt jag vill, lär ju bli nån slags joggning runt bara för att ta sig i mål.....trist! Då kanske det är bättre att inte ställa upp alls?

Renovering pågår härhemma, sista rummet ut är datarummet, golv är lagt och tapet är uppsatt, nu är det bara listerna kvar och lite annat småpyssel som det alltid blir. Efter det är hela lägenheten renoverad =)

Bilder på det kommer senare...

Regn

Att vakna av att det regnar kan ibland vara skönt, man kan bara slappa och läsa en bok. Men just idag hade jag tänkt ge mig ut på en lite längre springtur, men vädret fick bestämma idag. Jag vet jag vet, det är ingen ursäkt att det regnar då man ska springa, det brukar vara rätt skönt då. Men just idag kände jag inte för att bli blöt och kall, vill inte dra på mig nån förkylning nu när det bara är 2 veckor kvar till Lidingöloppet...Så springturen får skjutas på till imorrn istället. Slutar jobba förmiddagen imorrn så jag hinner nog med en liten tur då...

Ikväll är det jobb som väntar, jourpass, förvirrad som jag är hade jag glömt att jag skulle jobba idag, bara ren flax att jag kikade i kalendern ;).

Träningsvärken sen i måndags har börjat lägga sig, känns fortfarande lite i axlar och mage, men men det är bara härligt!:)

Trevlig helg allihopa!!


Träningsvärk

..är nog den bästa värk man kan ha! För det vet man går över. Men det är inte roligt när man har det, slänger sig ner i soffan för att undvika att böja på benen så mycket :P Nåväl, jag körde ett crossfitpass i måndags och det var jobbigt, därav träningsvärken, men ack så härligt. Igår stod backintervaller på schemat vilket såhär i efterhand kanske crossfitpasset inte var så ultimat att köra dagen före, men det gick bra, ännu mer slut i benen, härligt!
 
Veckorna och helgerna går så fort, jag hinner inte med, önskar att det fanns en pausknapp så jag bara kunde stanna upp och känna efter och njuta av lugnet. Det är något hela tiden, ibland känns det som att jag är inne i något slags ekorrhjul som aldrig slutar snurra. Jag vill bli bättre på att ta vara på dagen och leva i nuet, ofta tänker jag så långt fram, det är inte lätt.
 
Jag funderar mycket på framtiden nu, känns som man börjar bli lite äldre i tankesättet, förr tänkte jag man mycket på nästa vecka vad som skulle hända då, nu är det mer funderingar kring vuxenrelaterade saker som hus, familj, jobb etc. Märkligt det där! Nästa år fyller jag 30 också, det känns lite sådär jag vet inte, konstigt kanske. Tror jag ska stanna på 29 år, det känns som en bra ålder;)
 
Nu ska jag göra lite vuxenrelaterade saker, som att hämta tvätt och veckohandla, pensionärsvarningt!;)
 
 

RSS 2.0