Sommar 2015

Nu var det visst sommar igen, men oj vilken kontrast det är i år jämfört med förra sommaren. Då var det varmt och vi höll nästan på att smälta bort. I år är det nästan tvärtom, regn och rusk. Men det är härligt löparväder tycker jag. 
 
Jag har anmält mig till halvmaran i september, äntligen! Det blir en utmaning och en rolig sådan:) Det ska bli spännande att se hur det känns. Jag har som mest bara sprungit 10 km lopp. Dock har uppladdningen hittills inte vart som tänkt. Jag beställde ett springschema av Anders Szalkai och marathon.se och började springa efter det, allt kändes bra till en början. Sedan började jag känna i benhinnorna, jag ignorerade det till en början då jag ibland kan få så i brjan av säsongen. Men det blev bara sämre och jag vilade från löpning i 2 veckor och började springa igen, korta sträckor och intervaller och det har inte blivit sämre iaf men inte helt bra. Det känns fortfarande men bra mycket bättre. Jag har kört massage och foamroller varje kväll, det kanske har minskat det onda. Ett alternativ som finns kvar är att köra en voltarenkur. Men vill helst undvika det. 
 
Det är så typiskt att det alltid ska vara något. Jag har inte vågat springa längre än 7 km så några långpass har inte gjprts sen i maj. Detta känns inte bra. Och september närmar sig me dstormsteg. Jag tvivlar inte på att jag inte kommer ta mig runt halvmaran men jag vill ju kunna utmana mig själv och springa på som jag vill och uppnå mitt mål. så jag hoppas jag kan göra det ändå trots att lite av träningen fallit bort.
 
Nåväl, det blir som det blir. Jag är just nu uppe i Norrland hos mamma och sambo. Alltid lika mysigt att komma upp. Jag och lilla M åkte själva upp i måndags med bil, vi tog en roadtrip till Östersund och hälsade på mina gudbarn. Sedan vidare på tisdagen till övik och ändhållplasten. Lilla M var riktigt duktig i bilen, blev lite less ibland men det gick över förväntan, stolt över min tjej. Får hoppas hemresan går lika bra :)
 
Hoppas ni alla har det trevligt i sommaren!!

RSS 2.0