Juletid och snö

Nu har det verkligen blivit vinter på riktigt, även härnere i södern. Jag är så nöjd, så nöjd. Det är så vitt och fint ute och det känns så bra. Det innebär att man snart kan åka skidor och det ser ut som det blir en riktigt fin skidvinter, både på längden och utför. Jag behöver verkligen träna lite inför Halvvasan i februari, så jag orkar ta mig runt;).
 
Sist jag skrev så var jag på Bali, tror jag, vi hade det helt underbart bra! Varmt och skönt, badade varje dag. Två veckor gick snabbt och vi är tillbaks i verkligheten. Och det har hunnit bli 1:a advent och jag har fixat julmys i hela lägenheten. Lagomt till första advent kom snön vilket passade alldeles utmärkt.
 
Jag har inhandlat de första julklapparna, några kvar, hoppas jag hittar dem snart.
 
Har kommit igång med träningen igen, varit ute och sprungit lite, sedan har jag försökt ta mig till gymmet för att börja träna lite mer regelbundet, och bygga upp ryggen och resten av kroppen så att den orkar med stora påfrestningar. Tro det eller ej, det var rätt kul att vara på gymmet, kunde till och med motivera mig utan att det var nån stod och peppade. Så nu kan jag alternera Bodypump, spinning med styrketräning.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0