Träning=terapi

Idag är det onsdag och redan mitt i veckan. Veckorna susar fram så jag hinner knappt med.

Nike blast night var bra, mycket folk och svårt att göra övningarna fullt ut, men men det var ett roligt event!

Jag har åkt lite mer skidor, det börjar dra ihop sig nu, mindre än 2 veckor kvar nu till starten för Halvvasan. Jag ser det som en stor utmaning, dels för att jag inte är en skidåkare och dels för att jag verkligen inte gillar nedförsbackar. Jag vet inte varför, det bara är så, annars börjar jag tycka om det mer och mer. Igår åkte jag 2,5 mil, på en 5km runda, vilket då blir 5 varv, de backarna som var där började jag behärska mer och mer. Men till saken hör att jag va nästan själv och kunde åka lite som jag ville, kunde sakta ner när jag ville etc, ploga nerför backarna om det behövdes. Tror inte det kommer gå lika lätt på Halvvasan. Jag kommer givetvis göra mitt bästa och jag ska banne mig klara det! Imorgon ska jag öva mer på nedförsbackar,

Ikväll har jag varit på gymmet och överkroppen har fått sig en omgång, som uppvärmning blev det roddmaskinen 2km och stakmaskinen 1 km. Efter gymmet var de dags för spinning, va ett tag sen sist och det kändes, men härligt var det! Jag älskar spinning! Ett härligt träningspass!

Jag mår så bra utav att träna, träna hårt och ta ut sig! Även fast det bränner i benen så orkar man pressa sig till ytterligare 5 squats, en härlig känsla! Träningen är som terapi för mig, jag behöver det i mitt liv för att fungera!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0