Jag klarade det!

...igår den 26 februari, åkte jag Halvvasan, och det gick tokbra! Jag trodde aldrig det skulle gå så bra. Spåret var kanonbra, vallningen var perfektm, inget bakhalt, och behövde inte valla om en endaste gång, det flöt på bra och jag är förvånad över min egen förmåga, min styrketräning och functionaltoningpass samt timmar med stakmaskinen (inte flera timmar utan sammanlagt) på gymmet har hjälpt. Trots att jag hade ett litet mål i slutet att komma under 4 timmar så är jag supernöjd. Tiden blev 4h 11 min, nöjd!

Idag har jag lite träningsvärk, men trodde faktiskt att det skulle kännas mer, men det kanske kommer. Jag har en vilodag idag, känner mig rätt trött i kroppen. Det blev en rejäl urladdning igår då jag kom i mål och faktiskt insåg att jag gjort en Halvklassiker! Spm jag tränatoch laddat i ett år för de olika delarna, och nu är det klart, helt overkligt fantastiskt bra! Det känns lite overkligt, nu funderar jag på vad nästa utmaning ska bli..

Halvklassikern är klar! Jag klarade det!:D

Känslan

...av att ta ut sig helt på ett träningspass är grym! Idag stod functional toning,ett crossfit inspirerat pass. Idag var det stationsträning, varannan station styrka, varannan kondition, 1 minut på varje station. 3 varv skulle köras, det kan låta lite, men det är jobbigt, svettigt och en massa jävlar anamma! Mjölksyran är på g, musklerna gör ont, känslan av att köra hårt är helt underbar! Efter en timma gick jag därifrån svettig, slutkörd men med ett leende på läpparna, jag fixade det! Bättre än förra veckan!

Ihelgen körde jag skidåkning, men det blev bara 15km, nollgradigt och svårvallat, bakhalt! Så jag lessnade och gav upp faktiskt, inte likt mig men det var verkligen inte kul. Klister borde jag haft på men så jobbigt att ta bort. Halvvasan närmar sig med stormsteg, imorrn är det en vecka kvar. Jag ser fram emot det, att utmana sig själv och jag hoppas komma i mål nöjd med min insats.

Imorrn blir en vilodag från träning, om jag inte tar en lätt löptur på morgonen, få se hur pigg jag är, måste vara på jobbet kl12 ... Skulle behöva komma igång med löpningen på allvar, varit lite lat på den fronten på sistone.

Jag gjorde egna protein/energibars igår, det vart faktiskt goda, såg lite torra och icke goda ut, men det va helt okej, för att inte ha nåt sött i, förutom den mörka chokladen ovanpå.

Nu ska jag ta min träningströtta kropp till sängen för en god natts sömn.

Träning=terapi

Idag är det onsdag och redan mitt i veckan. Veckorna susar fram så jag hinner knappt med.

Nike blast night var bra, mycket folk och svårt att göra övningarna fullt ut, men men det var ett roligt event!

Jag har åkt lite mer skidor, det börjar dra ihop sig nu, mindre än 2 veckor kvar nu till starten för Halvvasan. Jag ser det som en stor utmaning, dels för att jag inte är en skidåkare och dels för att jag verkligen inte gillar nedförsbackar. Jag vet inte varför, det bara är så, annars börjar jag tycka om det mer och mer. Igår åkte jag 2,5 mil, på en 5km runda, vilket då blir 5 varv, de backarna som var där började jag behärska mer och mer. Men till saken hör att jag va nästan själv och kunde åka lite som jag ville, kunde sakta ner när jag ville etc, ploga nerför backarna om det behövdes. Tror inte det kommer gå lika lätt på Halvvasan. Jag kommer givetvis göra mitt bästa och jag ska banne mig klara det! Imorgon ska jag öva mer på nedförsbackar,

Ikväll har jag varit på gymmet och överkroppen har fått sig en omgång, som uppvärmning blev det roddmaskinen 2km och stakmaskinen 1 km. Efter gymmet var de dags för spinning, va ett tag sen sist och det kändes, men härligt var det! Jag älskar spinning! Ett härligt träningspass!

Jag mår så bra utav att träna, träna hårt och ta ut sig! Även fast det bränner i benen så orkar man pressa sig till ytterligare 5 squats, en härlig känsla! Träningen är som terapi för mig, jag behöver det i mitt liv för att fungera!

Nike Blast Night!

Har varit ute och åkt lite skidor idag, inte den mest lättåkta turen blev det. All snö har nästan regnat bort och kvar lämnas is! Usch! Dey känns som man åker snabbt men, men samtidigt känns det lite läskigt, vill inte ramla. Jag är inte nån duktig skid¨åkare, men jag ska banne mig klara åka Halvvasan utan större problem! Det är iaf kul att åka...

Körde mitt första bodypump pass det här året i tisdags, det var härligt men oj vilken träningsvärk jag fick, det var länge sen sist. Men nu börjar den släppa, måste komma in i lite rutiner nu med träningen igen efter alla förkylningar och ledigheter!

Imorgon kväll, ska jag och en kompis på ett event på Globen, Nike Blast night! Känns spännande och roligt. en kväll fylld med träning! Där ska Nike visa upp sin vårkollektion, och sina träningspass som man får prova på. Det ska bli skoj!!:) Medan andra går ut och festar på en lördagkväll så ägnar jag mig åt träning;)

RSS 2.0